Ny formand for Erhvervsrådet


På Slagelse Erhvervsråds årlige generalforsamling den 4. april trådte Helge S. Poulsen af som formand for Slagelse Erhvervsråd efter mange års virke. Bestyrelsen har den 20. april holdt konstituerende bestyrelsesmøde. Her blev næstformand Louise Lecanda enstemmigt valgt som ny formand.

Nye kræfter på formandsposten

Louise Lecanda er næstformand i Slagelse Erhvervsråd og overtager nu posten som formand. Hun er advokat og partner i Advodan Slagelse og har flere bestyrelsesposter i ryggen. Rådgivning af og tæt kontakt til utallige virksomheder har hun også med i bagagen til at løfte formandsposten. Hun er dermed særdeles godt klædt på til at varetage erhvervslivets interesser i Slagelse.

”Vi går en spændende tid i møde med Erhvervsvision 2030”, siger Louise Lecanda og fortsætter, ” der er et kæmpe potentiale i udvikling af erhvervslivet her i Slagelse. Vi vil gerne i Slagelse Erhvervsråd være med til at sikre de bedst mulige rammer for at drive virksomhed i vores område – også på lang sigt. Heldigvis har vi mange gode spillere på banen, når vi taler om lokal erhvervsudvikling. Jeg ser frem til et konstruktivt samarbejde med dem om denne vigtige indsats.”

Ny næstformand og sekretær

Der er flere udskiftninger i Slagelse Erhvervsråd. Jesper Ehlers, som er revisor i Dahlsgaard, Stahl og Wøldike, og som har været bestyrelsesmedlem i flere år, tiltrådte posten som ny næstformand. Derudover trådte to nye bestyrelsesmedlemmer til: direktør for Spar Nord Slagelse, Michael Rasmussen, og direktør for Borch Textile Group, Ulrich Mosegaard.

Slagelse Erhvervsråd fik også sagt tak for indsatsen til Kim Bøhmert, som efter ti år som sekretær for rådet får travlt med nye arbejdsopgaver. Han overlader stafetten til Anne Mette Christiansen, som i det daglige er koordinator for Landudvikling Slagelse, og som fremover vil være tilknyttet begge foreninger. Slagelse Erhvervsråd vil fortsat have adresse på posthuset, i samme bygning som Erhvervscentret.