Tid til events og netværksaktiviteter


Efter en stille periode med Corona, bliver der i denne tid arrangeret flere erhvervsevents, som kan styrke dit netværk eller give ny inspiration eller viden. Vi har her samlet nogle få af de aktuelle, lokale events, som vi og vores samarbejdspartnere er med i eller står for.

DI Vestsjælland Erhvervstræf 2022

Torsdag den 9. juni kl. 9-11.30. Comwell Klarskovgaard. Frokost efterfølgende. Det er gratis at deltage, og det er ikke nødvendigt at være medlem af DI.

”Industrien og byggeriet blomstrer i Vestsjælland, men kan udviklingen fortsætte når befolkningstallet falder og efterspørgslen på medarbejdere stiger?”

”På årets Erhvervstræf i DI Vestsjælland stiller vi skarpt på det glohede arbejdsmarked og på virksomhedernes kamp om de rette hænder og hoveder. Vi skal høre, hvordan virksomheder i området arbejder med rekruttering, blive inspireret af hvordan de i Ringkøbing-Skjern kommune samarbejder om at tiltrække og fastholde udenlandsk arbejdskraft og høre borgmestrenes bud på, hvordan vi får medarbejdere til den blomstrende udvikling i Vestsjælland.”

Tilmelding: DI Vestsjælland Erhvervstræf 2022 (danskindustri.dk)

Slagelse Erhvervscenter

Business Brunch med Anne Glad

Fredag 24. juni kl. 8.00-10.00. Danske Bank, Nytorv 1, Slagelse

”Kom og hør livsstilsekspert Anne Glad fortælle om danskernes forbrugsvaner samt om hvad bæredygtighed vil betyde for vores forbrug fremover.”

Tilmelding: Business Brunch: Mød Anne Glad i Danske Bank – Slagelse Erhvervscenter

Sommerfrokost i Sydbank

Fredag 1. juli kl. 13.00-15.00. Sydbank, Schweizerpladsen 1, Slagelse. Deltagelse er gratis for medlemmer af Slagelse Erhvervsråd.

Den traditionsrige sommerfrokost for erhvervslivet – en del af Slagelse Festuge – afholdes i år hos Sydbank med oplæg af aktieanalytiker Jacob Pedersen.

Tilmelding: Sommerfrokost i Sydbank – Slagelse Erhvervscenter

Erhvervs Awards 2022

Fredag den 11. november kl. 18. ZBC, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse.

Slagelse Erhvervscenter og styregruppen bag Erhvervs Awards inviterer igen i år til årets gallaften for erhvervslivet. Selvom der er længe til, er det en god ide at sikre sig billetter allerede nu, for de plejer at blive revet væk.

Tilmelding: Invitation-til-Erhvervs-Awards-2022.pdf (slagelseerhvervscenter.dk)

Slagelse Erhvervscenter tilbyder også erhvervskurser og andre forløb for virksomheder. Læs mere på: Events Arkiv – Slagelse Erhvervscenter

Erhvervsforeningerne

Business Slagelse: Business Slagelse – Sammen er du bedst (business-slagelse.dk)

Skælskør Erhvervsforening: Arrangementer Arkiv – Skælskør Erhvervsforening (skef.dk)

Korsør Erhvervsforening: Arrangementer Arkiv – Korsør Erhvervsforening (korsoererhvervsforening.dk)

Også de lokale erhvervsnetværk og bykontorerne tilbyder løbende arrangementer.

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland i Sorø har en oversigt over erhvervsevents, som de selv eller deres samarbejdspartnere holder rundt om i landet. Både netværksevents og kurser. Fysiske møder og webinarer.

Mere info: Events | Erhvervshus Sjælland (ehsj.dk) 

Og i øvrigt…

Der er naturligvis også brancheorganisationer, nationale organisationer og offentlige myndigheder, lokale foreninger, organisationer og netværk, der står for erhvervsarrangementer, som ikke er med her. Der er rigeligt med tilbud – dette var blot et udsnit. God juni!