JN Meat blev vinder af Initiativprisen


Konferencier Peter Mygind sørgede for det gode humør og styrede med kærlighed og sang de 430 deltagere gennem aftenens program. Der var også rigeligt at fejre: der skulle uddeles seks priser og alle nominerede skulle hædres med film.

I år havde Slagelse Erhvervsråd indstillet tre virksomheder til Initiativprisen: Skel.dk, Svend Aage Nielsen og JN Meat. Blandt de tre meget kompentente virksomheder, var det JN Meat, der løb med prisen. John Sashi Nielsen modtog lidt overrasket og glædestrålende prisen med en god flok medarbejdere i ryggen. Med prisen følger et kunstværk i bronze udført af den lokale og internationalt kendte kunstner, Per Hillo.

Formand for Slagelse Erhvervsråd, Louise Lecanda, ønskede tilllykke og sagde bl.a..: 

“I har fået sat Slagelse på verdenskortet. I har turdet gå nye veje. I har satset på branding. I har satset på kvalitet. I har været i hård konkurrence med 400 bøffer. Og I vandt stort:  World Steak Challenge af hele tre omgange. Jeg ved ikke, hvordan man rent praktisk kæmper mod 400 bøffer. Men jeg ved, at jeres kampånd, jeres ildhu og jeres lyst til at tage et initiativ smitter af på andre virksomheder…”