Invitation til medlemsarrangement om ledelse


Kom og bliv inspireret den 30. maj, når Slagelse Erhvervsråd og Lederne sammen inviterer til fælles medlemsarrangement hos Skel.dk. Vi sætter spot på bæredygtig ledelse med oplæg fra Direktør for Skel.dk, Michael Thomsen, og Direktør for Solartag, Jens Romundstad.

Michael Thomsen – ledelse, vækst og glade medarbejdere

Michael Thomsen er partner og direktør i Skel.dk Landinspektører. Han har igennem de seneste 10 år haft lederkasketten hos Skel.dk i en periode, hvor virksomheden er vokset organisk fra 20 til 100 ansatte i en branche uden reel arbejdsløshed. Centralt på denne rejse har været et klart fokus på, at det er mennesker der skaber forretning og dermed selve kulturen i virksomheden som skaber grundlaget for succes. Michael Thomsen vil dele nogle af sine erfaringer med ledelse, herunder konkrete initiativer i Skel.dk som medvirker til at tiltrække, fastholde og udvikle glade medarbejdere. Skel.dk er 4 gange certificeret som Great Place to Work, nomineret til Initiativprisen ved Erhvervs Award 2022 og Michael Thomsen vandt den Regionale Temapris ved Årets Ejerleder 2022.

Jens Romundstad – CSR ydre bæredygtighed og indre væredygtighed

Jens Romundstad er Danmarkskendt som eventyreren og TV-personligheden Biker Jens. En kulørt fortid som står i kontrast til Jens’ senere virke som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen med ansvar for adskillige milliarder i omsætning og flere tusinde medarbejdere. Med HR-prisen og CSR-Æresprisen, der giver ret til at kalde sig “Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”, har Jens sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning

I 2022 er han CEO for det danske væksteventyr, Solartag. Jens deler ud af de mange, konkrete erfaringer med at skabe en indre væredygtighed og et socialt ansvar, som alle er en del af og motiveres af. Hør om spændende vinkler og konkrete værktøjer inden for CSR, men også personlig og virksomhedsmæssig udvikling.

Jens Romundstad