Årets nominerede til Initiativprisen


Vi venter med spænding på årets Erhvervs Awards, som afholdes den 10. november. Du har sikkert allerede skaffet dig en billet? Ellers er der vist nogle få billetter tilbage. Rasmus Botoft fra Rytteriet er konferencier. Det bliver et brag af en fest, hvor vi skal hylde og fejre vores virksomheder. Traditionen tro uddeler Slagelse Erhvervsråd Initiativprisen, til en virksomhed eller person i Slagelse Kommune, som har vist initiativ til vilje og vækst og dermed gjort noget ekstraordinært for den lokal erhvervsudvikling. Og hermed afsløres de tre nominerede….

Vækst og Miljø A/S

Vækst & Miljø er totalentreprenør til haver og landskaber og løser opgaver lige fra asfaltarbejde og entreprenørarbejde til anlæg af haver og vedligeholdelse af grønne områder. Siden opstarten for 37 år siden har virksomheden formået at udvikle sig og arbejder for at blive Danmarks bedste. Her er der fokus på faglig dygtighed, men også på socialt ansvar, f.eks. når det handler om lærlinge. En stærk ledelse har fingeren på pulsen, når nye forretningsområder skal spottes. F.eks. startede og tog man initiativ til etablering af Materielgården i Slagelse, som nu også er åbnet i Odense, Nyborg og Middelfart.

Skel.dk Landinspektører P/S

Skel.dk Landinspektører har sat sig solidt på markedet for landmålingsydelser. Udstykning, ekspropriation, lokalplanlægning og droneflyvning er blot nogle af de opgaver, som Slagelse-virksomheden løser. Som eksempel på en virksomhed, der investerer i medarbejdere er Skel.dk helt i front, og de mange høstede priser taler sit tydelige sprog. Tiltrækning af specialiserede medarbejdere, særligt unge og studerende er et forbillede for andre. Skel.dk tænker i nye veje og metoder, og de ansattes stolthed over at være en del af en moderne, inddragende virksomhed i vækst er tydelig.

Slagelse Lift

Slagelse Liftudlejning er specialiseret i udlejning af lifte og tilbyder mere end 250 forskellige lifte og materieludlejning til bygge- og anlægsbranchen. Dermed har de Danmarks største flåde af bemandede lastbillifte og har – som de første i Skandinavien – erhvervet sig en 90 meter lastbillift. Med afdelinger i Slagelse, Glostrup og Næstved har Slagelse Lift fået godt fat i markedet øst for Storebælt, men tilbyder også european-wide-rental. Slagelse Lift er en solid virksomhed, der om nogen har vist initiativ og vilje til at gå op ad vækststigen. Flere år i træk er virksomheden da også blevet kåret som ”Gazellevirksomhed” og ”Årets succesvirksomhed”. Slagelse Lift hæver sig over andre og performer med flotte resultater og kontinuerlig vækst.

Vil du med til Erhvervs Awards den 10. nov…?

Her kan du læse mere om invitationen og om billetter: Invitation-Erhvervs-Awards-2023.pdf (slagelseerhvervscenter.dk) Og på denne side kan du købe billetter: Tilmelding til Erhvervs Awards 2023 – Slagelse Kommune