Invitation til medlemsarrangement om kunstig intelligens


ARRANGEMENTET ER AFLYST, DA PETER SVARRE HAR MELDT AFBUD PÅ GRUND AF SYGDOM

Kom og bliv inspireret den 21. november, når Slagelse Erhvervsråd inviterer til medlemsarrangement hos ZBC. Denne gang bringer vi det aktuelle emne ”kunstig intelligens” /AI i spil, og vi har været så heldige at få Peter Svarre og Glenny Hansen til give deres bud på emnet. Arrangementet er gratis for medlemmer af Slagelse Erhvervsråd, og man kan – også gratis – tage en ekstra gæst med.

Peter Svarre: Kunstig Intelligens – Hvad skal vi med mennesker?

2023 har været et vildt år for kunstig intelligens, og den nære fremtid ser ud til at blive endnu vildere. Vi kan nu tale med vores kunstige intelligenser, vi kan få dem til at skabe kunst, og de skriver computerkode bedre end mennesker.

Peter Svarre er forfatter til bogen Hvad skal vi med mennesker? og giver svar på spørgsmål som f.eks.

Hvorfor går det så stærkt med kunstig intelligens lige nu? Hvor kommer det fra, hvordan fungerer det, og hvilke konsekvenser får det for vores privat- og arbejdsliv?

Hør om historien bag kunstig intelligens, forstå, hvordan moderne kunstig intelligens fungerer, og se eksempler på brug af kunstig intelligens, som kan give inspiration til at bruge det i arbejdet.

Peter Svarre kommer også ind på etikken i de kunstige intelligenser med eksempler på, hvor det er gået helt galt med brugen af kunstig intelligens. Han forklarer også, hvordan både politikere, virksomheder og borgere har et ansvar for at gøre fremtidens intelligente maskiner ansvarlige og troværdige.

Glenny Hansen: Hvad betyder AI for erhvervsuddannelserne på både kort og lidt længere sigt?

Glenny Hansen er Uddannelsesdirektør på vores lokale uddannelsesinstitution ZBC og ansvarlig for ZBCs erhvervsuddannelser, Sosu-uddannelser, Amu og 10. klasse. Derudover er han ZBCs interne ekspert på ledelsesniveau i forhold til digitalisering og AI.

Glenny Hansen sætter perspektiv på kunstig intelligens ud fra en lokal uddannelsesvinkel og kommer ind på en række elementer i forhold til kunstig intelligens, som f.eks. muligheder og begrænsninger, udvikling i brancher, skoledrift, skriftlighed i fremtiden, hvem bestemmer tempoet osv.

Tid og sted: 

ZBC, Bredahslgade 1, Slagelse. Den 21. november kl. 16.30-18.30. Efter oplæggene er der lidt let at spise, så bliv gerne og plej dit netværk. Arrangementet er for medlemmer af Slagelse Erhvervsråd, som gerne må tage en gæst med. Tilmeld dig på Slagelse Erhvervsråds hjemmeside senest den 14. november: Arrangement om kunstig intelligens for Slagelse Erhvervsråds medlemmer – Slagelse Erhvervsråd (sler.dk)

I øvrigt…

Og på denne side kan du købe billetter: Tilmelding til Erhvervs Awards 2023 – Slagelse Kommune

  • Følg også med på vores hjemmeside i nogle af vores samarbejdspartneres arrangementer. F.eks. inviterer Slagelse Kommune og Slagelse Erhverv til dialogmøde om lokal erhvervsudvikling og byggeri den 25. oktober:

Dialogmoede-om-byggeri-i-Slagelse-Kommune-2023-1.pdf (slagelseerhvervscenter.dk)