Har du brug for ekstra hænder?


Har du brug for ekstra hænder? I slutningen af juli holder Ringsted Kommune og Danish Crown en særlig jobmesse for opsagte medarbejdere hos Danish Crown i Ringsted. Du kan også overveje arbejdskraft med udenlandsk baggrund: Slagelse Sprogcenter tilbyder gode muligheder for danskundervisning til dine medarbejdere. Eller måske vil du benytte dig af muligheden for at afprøve en robot i din virksomhed gennem SMV:Digital?

Jobmesse på Danish Crown i Ringsted den 30. og 31. juli – frist den 12. juli

Danish Crown og Ringsted Kommune (i samarbejde med Jobcenter Ringsted) inviterer virksomheder til særlig jobmesse for opsagte medarbejdere hos Danish Crown i Ringsted.

  • Tid og sted: den 30. og 31. juli 2024 kl. 08.30 – 15.30 på Danish Crown på Bragesvej 18, 4100 Ringsted.
  • Jobmessen giver jer mulighed for at præsentere jeres virksomhed og eventuelt ledige stillinger, og der er mulighed for at få besat ledige stillinger af medarbejdere, der søger nye job- og karrieremuligheder.
  • Deltagerne ved jobmessen vil være erfarne ufaglærte og faglærte slagterimedarbejdere, tilsynsteknikere, medarbejdere med en håndværksmæssig baggrund, kontoruddannede og ledere.
  • Tilmelding til jobmessen danishcrown@ringsted.dk
  • BEMÆRK senest tilmelding den 12. juli 2024. I tilmeldingen må det gerne uddybes hvilke ledige stillinger, I ønsker at have med på Jobmessen samt anføre navne på deltagere på messen. Dette er vigtigt i forhold til den praktiske tilrettelæggelse, herunder forplejningen.
  • Hvis I har spørgsmål til Jobmessen, så kontakt Flemming Kjærgaard på tlf. 2547 7451 eller Jan Kenneth Larsen på tlf. 2133 3198.

Slagelse Sprogcenter tilbyder dansk-undervisning

Overvejer I at benytte jer af udenlandsk arbejdskraft, er der gode muligheder for sprogundervisning i det lokale Slagelse Sprogcenter. Det kan være mere specialiseret danskundervisning, der gør, at en medarbejder kan løse en specifik faglig opgave. Men det kan også bare være med det mål opgradere medarbejderens dansk-kompetencer, så han eller hun bedre kan indgå i sociale sammenhænge på arbejdspladsen.

Undervisningen kan foregå i selve sprogcentret i Slagelse, og hvis det giver mening, og der f.eks. er tale om et hold, kan det også foregå ude i virksomheden. Det kan være af kortere eller længere varighed, og der er løbende optag.

På Slagelse Sprogcenter har man gennem tiden haft over 60 nationaliteter blandt kursisterne på skolen, og især den lokale landbrugssektor og sundhedssektor har gjort brug af tilbuddet.

Prisen for sprogundervisningen er til at komme i nærheden af. For ”nye danskere” eller studerende fra andre lande er den gratis, og udlændinge ”på besøg” kan følge hold på sprogcenteret til en rimelig pris.

Kontakt Slagelse Sprogcenter for mere information: Virksomheder – Slagelse Sprogcenter

SMV:Digital – lån og afprøv en robot

Vil du forbedre din konkurrrenceevne og din produktkvalitet? Og vil du frigøre dygtige medarbejdere fra gentagne og nedslidne arbejdsopgaver? Den 2. september åbner SMV:Digital for en ny tilskudspulje, hvor du kan søge 125.000 kr. til at få dækket dine omkostninger til at låne og afprøve en robot i din virksomhed. Den 14., 21. eller 28. august kl. 13-14 kan du deltage i et online informationsmøde: SMV:Digital infowebinar om rådgivningsvoucher på 50.000 kr. (smvdigital.dk)

Arrangementer

Slagelse Erhverv under Slagelse Kommune inviterer til Business Brunch under SUK-festivalen den 12. september: Business Brunch på SUK-festivalen – Slagelse Erhverv (slagelseerhvervscenter.dk)

Business Slagelse inviterer til KNÆK Cancer Velgørenhedsmiddag den 25. oktober: Knæk Cancer Velgørenhedsmiddag – Business Slagelse – Sammen er du bedst (business-slagelse.dk)

Skælskør Erhvervsforening holder morgenmøder den 29. august, 26. september og dne 31. oktober: Arrangementer – Skælskør Erhvervsforening (skef.dk)

Erhvervshus Sjælland har en god oversigt over kommende events for virksomheder: Events | Erhvervshus Sjælland (ehsj.dk)