Bliv medlem af Slagelse Erhvervsråd


Du og din virksomhed kan blive medlem af Slagelse Erhvervsråd. Der er et årligt kontingent, som fastsættes ud fra antal ansatte i virksomheden, og som betales hvert forår.

Medlemskab priser
0-5 Ansatte: 1.000,-
6-15 Ansatte: 2.000,-
16-49 Ansatte: 5.000,-
+50 Ansatte: 7.500,-
Har du spørgsmål?

Sekretær Anne Mette Christiansen

info@sler.dk |  (+45) 71918866
Ollerup Maskinfabrik A/S logo - medlemmmerAUBO Køkken & Bad Slagelse A/S logo - medlemmmerTvis Køkkener Slagelse ApS logo - medlemmmerHRS A/S logo - medlemmmerEnvafors A/S logo - medlemmmerSmartos Telte – Din lokale festudlejer logo - medlemmmerXL-BYG Grønvold & Schou A/S logo - medlemmmerBagger Låse og Alarm A/S logo - medlemmmerHF & VUC Klar logo - medlemmmerZTRONG logo - medlemmmerHarboes Bryggeri A/S logo - medlemmmerTømrer- & Snedkermester Niels Lien ApS logo - medlemmmerArla Foods, Slagelse Mejericenter logo - medlemmmerDalsgaard, Stahl & Wøldike Godkendt Revisionsanpartsselskab logo - medlemmmerSpar Nord Bank logo - medlemmmerLAG Slagelse logo - medlemmmer

  Medlemmerne


  Det siger vores medlemmer
  "Som lokalt baseret virksomhed siden 1883, er det naturligt at vi støtter op om Slagelse Erhvervsråd, og opgaven med at styrke betingelserne for erhvervslivet."
  CEO: Søren Malling,
  "Det er væsentligt at deltage for Envafors som erhvervslivets forsyningsselskab."
  Seniorkonsulent: Jan Østerskov,
  "Vi finder at Slagelse Erhvervsråd er samlende for det lokale erhvervsliv og fælles talerør til Slagelse Kommune"
  Direktør: Niels Lien,
  "Vi har meldt os ind i Slagelse Erhvervsråd for at være en del af en samlet erhvervs stemme i Slagelse Kommune. SLER afholder flere arrangementer hvor det er muligt at få et større og bredere netværk på tværs af de 3 erhvervs foreninger der er i kommunen. I Slagelse Erhvervsråd bliver de gl. kommune grænser brudt og man kigger ind i et samlet Slagelse, og det er sammen vi alle styrker kommunes erhvervsliv."
  Afdelingleder: Stine Rasmussen,
  ""
  Erhvervskundechef: Torben Højland,
  ""
  Marketingskoordinator: Trine Grønfelt,
  "Vi støtter op om Slagelse Erhvervsråds store indsats for at påvirke erhvervspolitikken med udgangspunkt i virksomhedernes interesser, og dermed forbedre vilkårene for erhvervslivet i Slagelse Kommune. I over seks år som bestyrelsesmedlem repræsenterede Thomas Bagger Slagelse Erhvervsråd i Lokalt Arbejdsmarkedsråd (LAR), og referencegruppen ”Flere voksenlærlinge” i Slagelse Kommune."
  Salgs- og Udviklingsdirektør: Thomas Bagger,
  "Vi bakker op om Slagelse Erhvervsråd, fordi vi mener Erhvervslivet fortjener at blive hørt, og involveret aktivt både Lokalt og Regionalt"
  Fragtmand: Jens-Ole Larsen,
  "INNOFORS ApS har været medlem af Slagelse Erhvervsråd i mange år og har haft stor gavn af medlemskabet i form af deltagelse i forskellige arrangementer udbudt af Slagelse Erhvervsråd. Vi sætter stor pris på erhvervsrådets store arbejde for at forbedre forholdene for erhvervslivet i Slagelse Kommune. I 2023 er Ann Sofie Forssling trådt ind i Slagelse Ervhervsråds bestyrelse."
  Direktør / ejer: Ann Sofie Forssling,
  "Tvis køkkener Slagelse ApS ønsker at virke for det lokale sammenhold og fællesskab. Skal vi skabe en stærk kommune, så skal vi tilsikre at erhvervslivet fokuserer lokalt. Her er SLER et kæmpe aktiv"
  Indehaver / Direktør: Carsten Westh Petersen,
  "Slagelse Erhvervsråd samler alle kommunens virksomheder og øvrige interessenter fra erhvervslivet under én paraply, så vi sammen har en stærk stemme for at fremme medlemmernes lokale erhvervsinteresser. En særlig styrke er her blandt andet erhvervsrådets uafhængighed i kraft af at være medlemsfinansieret og uden offentlig støtte, hvorved vi blandt andet ikke skal tage hensyn til partifarver, når vi kæmper medlemmernes sager. Erhvervsrådet er i rivende udvikling og jeg glæder mig meget over resultaterne på den lange bane."
  Statsautoriseret revisor: Jesper Ehlers,
  "Vi er i LAG Slagelse med i Slagelse Erhvervsråd for at få kontakt til lokale virksomheder og bakke op om interessevaretagelse af det lokale erhvervsliv."
  Koordinator og sekretariatsleder: Anne Mette Christiansen,
  "Netværk er vigtigt - lokalt netværk er endnu vigtigere. Derfor bakker vi naturligvis op om Slagelse Erhvervsråd og vi glæder os over samarbejdet både med Erhvervsrådet, og med medlemmerne."
  Leder af Marketing, Erhverv og Projekt: Birgitte Dalsgaard,
  "ZTRONG støtter naturligvis Slagelse Erhvervsråd, som er et vigtigt element i at udvikle erhvervslivet og dermed Slagelse Kommune."
  Ejer af ZTRONG: Maibritt Isberg Andersen,
  "Ved at være medlem i Slagelse Erhvervsråd har man mulighed for at påvirke erhvervspolitikken, så der herved sikres gode vilkår for erhvervslivet."
  Direktør: Ole E. Hansen,
  ""
  Direktør: Ulrik Thorsted,
  "Jeg lægger vægt på, at Slagelse Erhvervsråd dækker hele kommunen og alle brancher, er 100% medlemsfinansieret og derfor også en helt uafhængig erhvervsforening i kommunen. Jeg ved at Slagelse Erhvervsråd sidder med ved bordenden i en række af kommunens erhvervsudvalg, herunder Samarbejdsudvalget og så lægger jeg vægt på de årlige arrangementer, herunder den traditionsrige Nytårskur hos Gardehusarerne og ikke mindst deres Initiativpris til Erhvervs Award-showet. "
  Direktør: Michael Bach Rasmussen,
  ""
  Direktør: Jim Jensen,
  ""
  Indehaver: Kim Klausen,