Business Brunch – SUK-festivalen

Slagelse Erhverv under Slagelse Kommune inviterer til Business Brunch på SUK-festivalen.

SUK-besøg med fokus på EGU – Erhvervsgrunduddannelsen

I denne særudgave af vores netværksmøde Business Brunch besøger vi den store Uddannelses- og Karrierefestival i uddannelsesfirkanten på Bredahlsgade/Willemoesvej.
SUK-festivalen samler hvert år op mod 6.000 unge, der står overfor at skulle vælge en fremtidig uddannelse. På festivalen stifter de bekendtskab med en lang række uddannelser, såvel erhvervsrettede som akademiske. Samtidig har de mulighed for at møde erhvervslivet, idet mere end 30 virksomheder er til stede for at fortælle om, hvad de kan tilbyde og hvilken arbejdskraft de har brug for i fremtiden.

Vi varmer op til en rundtur på festivalen med vores hyggelige Business Brunch. Arrangementet starter på festivalpladsen, hvor borgmester Knud Vincents holder åbningstale kl. 9.00 og efterfølgende uddeler årets EGU-pris.
I Café Bjørn venter kaffe og morgenbrød samt et oplæg af Zina Zvizdic og Christina Lund Knudsen om netop Erhvervsgrunduddannelsen EGU i et samarbejde mellem Ungeenheden og FGU Syd- og Vestsjælland.

Business Brunch er et gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune.

Find mere information og tilmeld dig her: Business Brunch på SUK-festivalen – Slagelse Erhverv (slagelseerhvervscenter.dk)

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

sep 12 2024

Tid

9:00 - 10:00
Kategori
QR Code