Medlemsarrangement om kunstig intelligens

Kom og bliv inspireret den 30. maj, når Slagelse Erhvervsråd og Lederne sammen inviterer til medlemsarrangement hos ZBC. Denne gang bringer vi det aktuelle emne ”kunstig intelligens” /AI i spil, og vi har været så heldige at få Christiane Vejlø og Glenny Hansen til at give deres bud på emnet. Arrangementet er for medlemmer af Slagelse Erhvervsråd og Lederne og er gratis.

Kunstig intelligens – når mennesker møder teknologi

Mens kunstig intelligens udvikler sig med stadig større hast, så presser et vigtigt spørgsmål sig på. Hvad bliver menneskets rolle i en fremtid domineret af maskiner? Taber vi vores jobs til automatiseringen? Bliver vi erstattet af robotter? Er der plads til kreativitet?

Det er nogle af de spørgsmål, som Christiane Vejlø kommer ind på i sit oplæg – ud over behovet for menneskelige kvaliteter, evner og perspektiver i en fremtid formet af teknologien. Undervejs trækker hun på forskning og konkrete eksempler fra fortidens filosofi til fremtidens science fiction scenarier.

Christiane Vejlø er ekspert i fremtidens teknologi og digitale trends. Hun har fungeret som rådgiver for flere regeringer, og er hyppig taler i dansk erhvervsliv og på konferencer i ind- og udland. Christiane har særligt fokus på, hvilken indflydelse kunstig intelligens har på mennesker, jobs og samfund – og så er hun forfatter til bogen “Argumenter for Mennesker”, som handler om forholdet mellem mennesker og kunstig intelligens.

Glenny Hansen: Hvad betyder AI for erhvervsuddannelserne på både kort og lidt længere sigt?

Glenny Hansen er Uddannelsesdirektør på vores lokale uddannelsesinstitution ZBC og ansvarlig for ZBCs erhvervsuddannelser, Sosu-uddannelser, Amu og 10. klasse. Derudover er han ZBCs interne ekspert på ledelsesniveau i forhold til digitalisering og AI.

Glenny Hansen sætter perspektiv på kunstig intelligens ud fra en lokal uddannelsesvinkel og kommer ind på en række elementer i forhold til kunstig intelligens, som f.eks. muligheder og begrænsninger, udvikling i brancher, skoledrift, skriftlighed i fremtiden, hvem bestemmer tempoet osv.

Tid og sted: 

ZBC, Bredahslgade 1, Slagelse. Den 30. maj kl. 16.30-18.30. Efter oplæggene er der lidt let at spise, så bliv gerne og plej dit netværk. Arrangementet er for medlemmer af Slagelse Erhvervsråd eller Lederne.

Dato

maj 30 2024
Expired!

Tid

16:30 - 18:30

Organisator

Slagelse Erhvervsråd og Lederne
QR Code