Slagelse Erhvervsråd

Delegationsrejse til Wenzhou

15/09 2015

Slagelse Erhvervscenter inviterer til delegationsrejse til vores nye samarbejdsby Wenzhou i Kina d. 08. – 14. december 2015

Slagelse og Wenzhou i Kina har med en nye samarbejdsaftale bygget bro mellem vores to byer, og det åbner dørene for nye muligheder for vores virksomheder, uddannelses- og kulturinstitutioner, men også for de øvrige af vore samarbejdspartnere, som måtte ønske at tage med og høste gevinsten af det nye tætte samarbejde mellem Wenzhou og Slagelse.

Programmet henvender sig til alle inden for: erhverv, uddannelse, kultur, energi og forsyning som måtte ønske at engagere sig i Kina. Målet med turen er i første omgang at blive klogere på, hvilke muligheder samarbejdet kan give samt at etablere nye kontakter og opbygge viden og erfaring om samarbejde med vore kinesiske venner. Så tag med til den dynamiske havneby Wenzhou og start opbygningen af gode relationer til fremtidige samarbejdspartner, kunder og investorer.

WENZHOU - KNUDEPUNKT I EN RIG PROVINS

Wenzhou er en af de største byer i Zhejiang-provinsen og et af Kinas rigeste områder. Sidste år investerede Wenzhou baserede  virksomheder 1.100 mia kr. uden for Wenzhou. Byen har mere end 9 millioner indbyggere, og dens økonomiske mirakel bygger på rollen som vigtig udskibningshavn for de mange eksportvirksomheder. Zhejiang-provinsen er blandt andet kendt for at producere lædervarer, tekstil, træmøbler, legetøj, elektronik og papir til verdensmarkedet. Det store eksportboom har gennem årene genereret enorme rigdomme blandt de mange hårdtarbejdende entreprenører, og det har skabt en stærk købekraft. I dag har nogle af Kinas mest succesfulde virksomheder base i Wenzhou. Wenzhou er desuden kendt for sine mange immigranter, som gennem tiden er draget til USA og Europa for at prøve lykken, og byen har den højeste koncentration af kristne i hele Kina.

HVAD ER INKLUDERET:

• Flyrejse til Shanghai direkte med SAS

• 5 nætter på 5-stjernet hotel inklusiv morgenmad og internet

• Transport alle dage undtagen den 12. december

• Alle måltider med undtagelse af den 12. december i Wenzhou - (individuelle møder)

• Dansk og kinesisk rejseleder service fra China Experience

Forberedelsesdag inden afrejse: Intensivt seminar med introduktion til det kinesiske samfund, økonomi, kulturtræning og hjælp til praktiske forberedelser (fx kinesiske visitkort).

PRIS: 17.270 DKK per person, eksklusiv visum


TILMELDING:

Tilmeldingsfrist er den 16. september efter først til mølle princippet. Der vil være mulighed for eftertilmelding frem til den 15. oktober. (evt. mod tillæg for prisstigning på flybilletter)

Tilmelding sker pr. e-mail til China Experience. info@china-experience.com

Tilmelding er bindende og betaling skal ske direkte til China Experience.

BETALING & AFBESTILLING:

Depositum på 6.000,00 DKK betales ved bestilling af rejsen.

Restbetaling forfalder den 25. oktober. Depositum refunderes ikke ved afbestilling.

Afbestilling efter den 25. oktober: 20% af rejsens pris kan refunderes.

Afbestilling efter den 15. november: Ingen refundering.

YDERLIGERE INFORMATION:

Vil du vide mere om rejsen, så kontakt Peter Lisbygd på mobil 20 11 42 26 eller peter@china-experience.com

Vil du vide mere omkring muligheder i Wenzhou, så kontakt Kim Bøhmert på mobil 3045 9565 eller kim@slagelseerhvervscenter.dk

Tilbage