Slagelse Erhvervsråd

Initiativpris 2017

10/10 2017

Slagelse Erhvervsråd uddeler for 17 gang årets Initiativpris, når erhvervslivet mødes ved den årlige ErhvervsAward d. 3. november på Comwell Korsør.

Slagelse Erhvervsråd har nomineret 3 stærke kandidater til årets Initiativpris. Vinderen vil blive offentliggjort ved årets ErhvervsAward.

De tre nominerede kandidater til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris er:

”Vi kan nu for andet år i træk virkelig mærke, at væksten har bidt sig solidt fast i den Vestsjællandske muld, og derfor har bestyrelsen også i år haft mange gode kandidater at vælge mellem” siger Helge S. Poulsen, formand for Slagelse Erhvervsråd, og fortsætter ”for 2 år siden havde vi Borgmester Stén Knuth som vinder, og også i år er der blevet plads til en personlig nominering nemlig af Erhvervsservicechef Per B. Madsen foruden to meget stærke virksomheder i form af Kecon A/S som også vandt prisen i 2008 og endeligt EBK Huse som ikke tidligere har været nomineret”, slutter Helge Poulsen.

Slagelse Erhvervsråd glæder sig igen i år over den store tilslutning til årets ErhvervsAward. Denne gang på Comwell Korsør med plads til mere end 300 gæster, og hvor der allerede for flere måneder siden blev meldt alt udsolgt. 

Tilbage