Slagelse Erhvervsråd

Initiativpris 2018

24/10 2018

Slagelse Erhvervsråd uddeler for 18 gang årets Initiativpris, når erhvervslivet mødes ved den årlige ErhvervsAward den 9. november på Comwell Korsør.

Slagelse Erhvervsråd har igen i år, nomineret 3 stærke kandidater til årets Initiativpris. Vinderen vil blive offentliggjort ved årets ErhvervsAward.

De tre nominerede kandidater til Slagelse Erhvervsråds Initiativpris 2018 er:


Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev Idrætshøjskole har siden 1938, været en af højskole bevægelses grundpiller, og har siden sin grundlæggelse været stærkt optaget af at udvikle og skabe begejstring ved bevægelse og idræt. Højskolen har eksempelvis været pionér inden for friluftsliv som fag og pædagogisk aktivitet i Danmark. Skolens mod og evner til at tænke ud af boksen, skabte Danmarks første parkour bane og første dansehold på en idrætshøjskole, hvilket har medvirket til at rykke det traditionelle idrætsbiled.

Man kan vel næppe siger Gerlev Idrætshøjskole, uden også at sige Finn Berggren. Finn har i den grad skaffet Slagelse på det internationale landkort. Om det er i Europa, Sydamerika, Indien eller i særlig grad Kina, så kender de Finn helt op i regeringskontorende. Finns evne til at skabe internationale kontakter og ikke mindst udvikle disse til dybe personlige relationer, er ganske enkelt helt unikt. Dette har været med til at gøre Gerlev, til et helt særligt sted at besøge, både som elev og som gæst.

 

Viminco

Viminco er en dansk-baseret kontraktudvikler og producent af speciale og niche orienterede lægemidler. Virksomheden producerede deres første tablet i 1930erne og er i dag blandt de største i Norden. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 100 engagerede og kompetente medarbejdere på fabrikken i Skælskør.

Som kontraktudvikler og producent har Viminco et tæt og integreret samarbejde med deres kunder. Igennem de sidste fem år har virksomheden oprustet inden for udviklings-, laboratorie- og produktionsfaciliteter, og tilbyder i dag en bred palette af ydelser og services.

I dag tæller virksomhedens kundeliste over 15 både nationale og internationale virksomheder, som alle markedsfører højt profilerede OTC, RX eller kosttilskud. Virksomhedens beskedne ambition er at blive den bedste i Norden indenfor branche.

Der er i særdeleshed grund til at fremhæve, virksomhedens evne til at tiltrække videntunge medarbejdere til vores kommune, hvilke alt forskning peger på har afgørende betydning for yderligere vækst.

 

KL Specialservice

KL Specialservice er en privat ejet virksomhed, som blev grundlagt i 2000 for at udbyde industrirengøring primært til kraftværker og anden tung industri. I dag tilbyder virksomheden en lang række serviceydelser til såvel private som offentlige virksomheder indenfor rengøring, ejendomsservice og industrirengøring, og er i tæt dialog med de mange kunder, som ofte har helt særlige behov.

Virksomheden arbejder konstant på at være i front, når det handler om at kende til og benytte den moderne teknologi eller den nyeste know-how.

Virksomhedens erfaring har gjort dem i stand til at kunne mobilisere et stort antal medarbejdere og nødvendige tekniske ressourcer med meget kort varsel. Derfor kan kunderne trygt stole på at opgaven bliver løst når og hvis der skulle opstå et akut behov.

Virksomheden har inden for det seneste år, haft en betydelig tilgang af nye kunder og vækst på omsætning. Begge disse positive nøgletal, har helt naturligt resulteret i ansættelse af mange nye medarbejder.

Slagelse Erhvervsråd glæder sig igen i år over den store tilslutning til årets ErhvervsAward, som også denne gang afholdes på Comwell Korsør med plads til mere end 300 festglade gæster.

Tilbage