Slagelse Erhvervsråd

KL Specialservice vinder Initiativpris

12/11 2018

Slagelse Erhvervsråd har valgt årets vinder, fordi virksomheden på meget kort tid, er rykket fra Sjællandsserien til supper ligaen inden for sin branche, med en meget betydelig økonomisk og personalemæssig vækst.

KL Specialservice er en privat ejet virksomhed, som blev grundlagt i 2000 for at udbyde industrirengøring primært til kraftværker og anden tung industri. I dag tilbyder virksomheden en lang række serviceydelser til såvel private som offentlige virksomheder indenfor rengøring, ejendomsservice og industrirengøring, og er i tæt dialog med de mange kunder, som ofte har helt særlige behov.

Virksomheden arbejder konstant på at være i front, når det handler om at kende til og benytte den moderne teknologi eller den nyeste know-how.

Virksomhedens erfaring har gjort dem i stand til at kunne mobilisere et stort antal medarbejdere og nødvendige tekniske ressourcer med meget kort varsel. Derfor kan kunderne trygt stole på at opgaven bliver løst når og hvis der skulle opstå et akut behov.

Virksomheden har inden for det seneste år, haft en betydelig tilgang af nye kunder og vækst på omsætning. Begge disse positive nøgletal, har helt naturligt resulteret i ansættelse af mange nye medarbejder.

Tilbage