Slagelse Erhvervsråd

d. 07/01 2022

Nytårskur

Slagelse Erhvervsråd har fornøjelsen af igen i år at invitere medlemmer og gode samarbejdsforbindelser til den traditionsrige Nytårskur hos Gardehusarregimentet

 

 

Ulrik Bie - Hvor er vi på vej han?

Økonomisk redaktør på Berlingske, og tidligere cheføkonom hos Institute of International Finance i Washington DC og hos Nykredit. Uddannet cand. polit.”

Hvordan ser Danmark og verden omkring os ud her ved indgangen til 2022, efter næsten to år med COVID-19, et USA med Joe Biden som Præsident, et Kina som måske er på vej i krise, og et Europa som skal finde sig selv efter den stærke ”Mutti” Angela Merkel?

 

Program

Velkomst
Formand for Slagelse Erhvervsråd Helge S. Poulsen.

Status på Gardehusarregimentet
Chefen for Gardehusarregimentet Oberst Jørn Christensen vil som traditionen byder det, give en status for vores stolte regiment i Slagelse.

Den erhvervspolitiske retning
Borgmester Knud Vincents, sætter de politiske pejlemærker for de kommende fire år.

Hvor er vi på vej hen? – Ulrik Bie
Økonomisk redaktør på Berlinske giver sig bud på, hvad vi oplevede og lærte i 2021, og hvad vi kan forvendte os i Danmark og verden omkring os i 2022.

Slagelse Erhvervsråd siger godt Nytår
Formand for Slagelse Erhvervsråd Helge S. Poulsen holder sin traditionsrige nytårstale, hvor han kigger lidt bagud på året der er gået, og frem mod et 2022 med særlig fokus på formulering af en fælles Erhvervsvision 2030.

Casino /Officersmessen er, som traditionen byder det, åbent fra kl. 14.00 for dem, som gerne vil komme og netværke med gode kollegaer og venner. Det er som altid til yderst rimelige priser og med hyggegaranti.

 

 


Tilbage