Tilbudsbørs


Vi får flere henvendelser fra medlemmer og andre, der ønsker at reklamere for et arrangement, et kursus eller et særligt godt tilbud. Eller blot vil fortælle om en god nyhed i deres virksomhed. 

Ikke alle vores medlemmer ønsker at modtage direkte mails med tilbud, derfor sender vi ikke automatisk disse videre til vores medlemmer. Der er dog nogle, der gerne vil have disse nyheder. Det giver også god mening at støtte andre lokale virksomheder og styrke det lokale erhvervsnetværk. Derfor tilbyder vi, at man som medlem af Slagelse Erhvervsråd kan koble sig til ”Tilbudsbørsen” og modtage tilbud eller nyheder fra andre medlemmer. 

DU HAR ET TILBUD TIL ANDRE

Hvis du har et tilbud til andre medlemmer, sender du dit tilbud til Anne Mette Christiansen på info@sler.dk, som samler tilbuddene i en mail og sender dem til de medlemmer, som har ønsket at deltage i Tilbudsbørsen. Tilbuddet må max. fylde en A4-side, men også gerne mindre. Du skal være medlem for at få et tilbud med i Tilbudsbørsen. Mailen sendes ca. en gang om måneden – eller når der er en passende mængde tilbud/nyheder. Tilbuddet skal være relevant for målgruppen, og der skal være tale om nyheder eller tilbud med fokus på erhverv og lokale virksomheder. 

Vi forbeholder os ret til at forkorte et indlæg/tilbud og til at afvise det, hvis det ikke falder inden for målgruppen eller målet med Tilbudsbørsen. 

DU VIL GERNE MODTAGE TILBUD 

Hvis du gerne vil modtage tilbud fra andre medlemmer, og du allerede er medlem af Slagelse Erhvervsråd, kan du melde dig til Tilbudsbørsen her

Få adgang til gratis sparring hos os


Bliv en del af et stærkt og aktivt erhvervsnetværk, med 92 medlemmer, og støt op om det lokale erhvervsliv.

Modtag nyt fra slagelse erhvervsråd


Bliv en del af et stærkt og aktivt erhvervsnetværk,
og støt op om det lokale erhvervsliv.

Navn
Hvilke nyhedsbreve vil du tilmeldes(Påkrævet)
*Ved at tilmelde mig Nyheder er jeg indforstået med, at Slagelse Erhvervsråd opbevarer min e-mail-adresse til dette formål og ikke udleverer den til andre.
**Ja, tak, jeg er medlem af Slagelse Erhvervsråd og ønsker at blive en del af Tilbudsbørsen og modtage tilbud.