Nordea

claus.serup@nordea.com

Vores vision er at være den foretrukne partner for kunder, der har brug for et bredt udvalg af finansielle serviceydelser – med sigte på en bæredygtig fremtid. Vi er en universalbank med 200 års erfaring i at støtte og bidrage til vækst i de nordiske økonomier. Vores værdier er dybt forankrede i disse åbne, progressive og samarbejdsorienterede samfund. Vi er …

Henrik Jørgensen

henrik@hjgruppen.dk

Det er vigtigt for os at være en del af et lokalt fællesskab, som er med til at udvikle og styrke erhvervslivet i Slagelse Kommune.

Brdr. H S Jensen

henrik@hjgruppen.dk

HJ Gruppen består af følgende 3 virksomheder: Brdr. H S Jensen, som beskæftiger sig med jord- beton- og kloakarbejde. Dalmose Vognmandsforretning, som beskæftiger sig med kran/grab- container- og tipkørsel. Skælskør Kloakservice, som beskæftiger sig med alt inden for slamsugning, spuling og tanktømninger.

Dansk Miljørådgivning A/S

jop@dmr.dk

DMR A/S (Dansk Miljørådgivning A/S) er et landsdækkende, privatejet rådgivende ingeniørfirma, der på landsplan er ca. 250 medarbejdere (2024). DMR yder rådgivning inden for bl.a. jord- og grundvandsforurening, geoteknik, EDD, arbejdsmiljørådgivning, industrimiljø, støj og akustik, fugt og skimmel samt bygningsundersøgelser for miljøfremmede stoffer.

Sørby vvs & El-service

kr@sorby-vvs.dk

Din lokale VVS & El-installatør på Vestsjælland Sørby VVS & El-Service er en mellemstor virksomhed med 25-30 ansatte, fordelt på faglærte VVS’ere – montører – Teknisk Isolatør – Elektrikere og kontorpersonale. Vi bor i en charmerende ejendom lidt uden for Slagelse som er tidligere mejeri. Vi udfører både store og små opgaver i hele Vestsjælland, heriblandt Næstved, Ringsted, Slagelse, Korsør …

Claus Andersen

claus@evbolig.dk

"Vi støtter SLER fordi det er vigtigt at styrke betingelserne for det lokale erhvervsliv og bakke op om at skabe endnu bedre samarbejdsrelationer på tværs af brancherne i Slagelse"

EV Bolig og Leva Ejendomme A/S

claus@evbolig.dk

EV Bolig og Leva Ejendomme er et privatejet ejendomsselskab, med samlet set 35 kollegaer. Virksomheden har mere end 20 år på bagen og ejer ca. 80 ejendomme, fordelt på 8 forskellige byer på Sjælland. Ejendommene rummer ialt ca. 1.000 lejemål – fordelt på både bolig- og erhvervslejemål. Hertil kommer kælderrum, garager og parkeringspladser. Vi istandsætter løbende vores ejendomme, så det …

Dalmose El-Service A/S

oc@dalmose-el.dk

Hos Dalmose El-Service A/S i Slagelse kan vi hjælpe dig med alle typer opgaver inden for el-installationer og vedvarende energiløsninger i Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved. Fra de klassiske el-installationer af faser og stikkontakter hos private boligejere til de mere omfattende og komplekse el-installationer ifm. nybyggeri og tilbygning.

Optimus Anlæg A/S

info@optimus.dk

Optimus Anlæg A/S er en anlægsgartnervirksomhed, der hovedsageligt udfører projekter for private bygherrer og offentlige virksomheder.

FloraDin A/S

jn@floradin.dk

FloraDin skaber inspirerende arbejdsmiljøer med kontorplanter. Vi tilbyder indretning og plantepasning med kontorplanter. FloraDin leverer planter, krukker og planteservice til små og store virksomheder, med fokus på at yde en service, der ligger over vores kunders forventninger.

ZBC

Michael Bang Dyrehave

ZBC har et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse til erhvervslivet også inden for AMU området. Sidst, så er vi en af Danmarks største udbydere af erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Vi tilbyder er også en stærk udbyder af de erhvervsrettede gymnasier, Handelsgymnasiet, HHX og Teknisk gymnasium, HTX.

Danske Bank

tohj@danskebank.dk

I mere end 150 år har Danske Bank været med til at understøtte vækst og muliggøre udvikling i samfundet. Vi har udviklet os i takt med de samfund, vi er en del af – og vi har været med til at forme udviklingen ved at gøre det muligt for individer, familier, virksomheder og orgnisationer at indfri deres ambitioner og potentiale …

Jan Østerskov

janost@envafors.dk

Det er væsentligt at deltage for Envafors som erhvervslivets forsyningsselskab.

Envafors A/S

janost@envafors.dk

Envafors er et fælles serviceselskab stiftet d. 25. maj 2022 i et samarbejde mellem NK-Forsyning og SK Forsyning. SK Forsyning og NK-Forsyning er begge kommunalt ejede multiforsyningsselskaber med mere end 100 års erfaring. Vi varetager vores kunders interesser inden for produktion, service og administration af forsyning inden for vand, spildevand, el og gadelys. SK Forsyning arbejder desuden med varme og …

Ole E. Hansen

oeh@arlafoods.com

Ved at være medlem i Slagelse Erhvervsråd har man mulighed for at påvirke erhvervspolitikken, så der herved sikres gode vilkår for erhvervslivet.

Arla Foods, Slagelse Mejericenter

oeh@arlafoods.com

Arla Foods, Slagelse Mejericenter, producerer og leverer friske danske mejeriprodukter, bl.a. frisk mælk, Cheasy og Yoggi yoghurt, A-38, Ymer, Creme Fraiche og koldskål. Produkterne pakkes og leveres dagligt til kunderne øst for Storebælt.