DG Consult ApS

dorthe@dgconsult.dk

DG Consult tilbyder INTERIM BOGHOLDER LØSNING I forskellige operationelle scenarier som for eksempel medarbejderes barsels- eller sygeorlov, samt i tilfælde af ansættelsesstop, kan der opstå behov for ekstra støtte inden for bogholderi-relaterede områder. Vores ekspertise hos DG Consult træder i kraft som en midlertidig ressource, der kan assistere i en defineret tidsramme. Vores tjenester omfatter effektiv håndtering af debitor- og …

Hans Henrik Lund-Madsen

Hanshenrik@lubitransport.dk

Hos LUBI Transport ser vi et medlemsskab af Slagelse Erhvervsråd som en helt naturlig del af vores lokale forankring og samarbejde. Vi hjælper virksomheder i hele landet i samarbejdet omkring rekruttering indenfor alle brancher, og vores motto er "ingen kan alt, alle kan noget, og sammen kan vi det hele"

LUBI Transport ApS

Hanshenrik@lubitransport.dk

Rekrutteringsvirksomhed til alle brancher undtaget sundhedssektoren. Vi har 8 egne ansatte på vores kontor, men har mange i job rundt i hele landet hos vores virksomheder som vi samarbejder med.

ELCON Slagelse

jbli@elcon.dk

ELCON A/S er en landsdækkende installationsvirksomhed der tilbyder alt i eltekniske løsninger. I ELCON Slagelse har vi fokus på lokal forankring og bakker op om lokale initiativer og arrangementer.

Lars Fischer Rasmussen

lfr@sydbank.dk

SLER viste især sin berettigelse da der blæste nye politiske vinde i kommunen. Det er vigtigt at erhvervslivet i Slagelse Kommune bakker op omkring rådet som vores fælles stemme, hvor at det giver mening for os.

Sydbank A/S

lfr@sydbank.dk

Sydbank er bank for rygraden af dansk erhvervsliv, og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning i Danmark og Nordtyskland. I Slagelse er vi lokalt placeret centralt i byen, hvor vi også huser andre funktioner i banken og er arbejdssted for ca. 100 engagerede medarbejdere.

Søren Ringbo

bsri@lederne.dk

Lederne er en faglig organisation og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi hjælper dig, der leder andre – med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for ledelse, karriere og juridisk bistand.

Lederne Vestsjælland

bsri@lederne.dk

Lederne er en faglig organisation og a-kasse for selvstændige, ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi hjælper dig, der leder andre – med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for ledelse.

ZBC

Michael Bang Dyrehave

ZBC har et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse til erhvervslivet også inden for AMU området. Sidst, så er vi en af Danmarks største udbydere af erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Vi tilbyder er også en stærk udbyder af de erhvervsrettede gymnasier, Handelsgymnasiet, HHX og Teknisk gymnasium, HTX.

Jan Østerskov

janost@envafors.dk

Det er væsentligt at deltage for Envafors som erhvervslivets forsyningsselskab.

Envafors A/S

janost@envafors.dk

Envafors er et fælles serviceselskab stiftet d. 25. maj 2022 i et samarbejde mellem NK-Forsyning og SK Forsyning. SK Forsyning og NK-Forsyning er begge kommunalt ejede multiforsyningsselskaber med mere end 100 års erfaring. Vi varetager vores kunders interesser inden for produktion, service og administration af forsyning inden for vand, spildevand, el og gadelys. SK Forsyning arbejder desuden med varme og …

ZTRONG

maibritt@ztrong.dk

ZTRONG er en konsulentvirksomhed beliggende i Slagelse, som er ejet af Maibritt Isberg Andersen siden 2008. Der er 10 konsulenter tilknyttet, der alle har forskellige opgaver, der løses på landsplan. Hovedentreprisen består af den filosofiske dialogorienterede samtale – protreptik. Her tilbyder virksomheden den praksisnære lederuddannelse i København, Slagelse og i Fredericia. Samt et ledernetværk. Men der tilbydes også filosofisk supervision, …

Ole E. Hansen

oeh@arlafoods.com

Ved at være medlem i Slagelse Erhvervsråd har man mulighed for at påvirke erhvervspolitikken, så der herved sikres gode vilkår for erhvervslivet.

Arla Foods, Slagelse Mejericenter

oeh@arlafoods.com

Arla Foods, Slagelse Mejericenter, producerer og leverer friske danske mejeriprodukter, bl.a. frisk mælk, Cheasy og Yoggi yoghurt, A-38, Ymer, Creme Fraiche og koldskål. Produkterne pakkes og leveres dagligt til kunderne øst for Storebælt.