Nordea

claus.serup@nordea.com

Vores vision er at være den foretrukne partner for kunder, der har brug for et bredt udvalg af finansielle serviceydelser – med sigte på en bæredygtig fremtid. Vi er en universalbank med 200 års erfaring i at støtte og bidrage til vækst i de nordiske økonomier. Vores værdier er dybt forankrede i disse åbne, progressive og samarbejdsorienterede samfund. Vi er …

Henrik Jørgensen

henrik@hjgruppen.dk

Det er vigtigt for os at være en del af et lokalt fællesskab, som er med til at udvikle og styrke erhvervslivet i Slagelse Kommune.

Brdr. H S Jensen

henrik@hjgruppen.dk

HJ Gruppen består af følgende 3 virksomheder: Brdr. H S Jensen, som beskæftiger sig med jord- beton- og kloakarbejde. Dalmose Vognmandsforretning, som beskæftiger sig med kran/grab- container- og tipkørsel. Skælskør Kloakservice, som beskæftiger sig med alt inden for slamsugning, spuling og tanktømninger.

Dansk Miljørådgivning A/S

jop@dmr.dk

DMR A/S (Dansk Miljørådgivning A/S) er et landsdækkende, privatejet rådgivende ingeniørfirma, der på landsplan er ca. 250 medarbejdere (2024). DMR yder rådgivning inden for bl.a. jord- og grundvandsforurening, geoteknik, EDD, arbejdsmiljørådgivning, industrimiljø, støj og akustik, fugt og skimmel samt bygningsundersøgelser for miljøfremmede stoffer.

Acobs ApS

jane@acobs.dk

Jane Lillelund, som er en passioneret talnørd med over 30 års erfaring inden for løbende bogholderi, regnskabsaflæggelse samt digitalisering, står bag Acobs, der tilbyder regnskabscoaching. Dette er skræddersyet hjælp til virksomheder, der ønsker at optimere bogføring og udnytte digitale værktøjer bedre.

Jyske Bank

jesper.lindqvist@jyskebank.dk

Jyske Bank er landsdækkende bank, hvor fornuften står forrest. Vi er en af de få store banker som har stort hold lokalt i Slagelse, inden for både Erhverv, Privat og Private Banking. Den gode rådgivning er i højsædet.

Cloud Zolutions

stig@cloudzolutions.dk

Cloud Zolutions tilbyder virksomheder fra 1-200 ansatte alt indenfor IT- og teleløsninger. Ønsker du kun at ringe ét sted hen, når jeres IT driller, tilbyder vi én samlet løsning, med alt inkluderet, til én samlet pris pr. måned.

ELCON Slagelse

jbli@elcon.dk

ELCON A/S er en landsdækkende installationsvirksomhed der tilbyder alt i eltekniske løsninger. I ELCON Slagelse har vi fokus på lokal forankring og bakker op om lokale initiativer og arrangementer.

Dalmose El-Service A/S

oc@dalmose-el.dk

Hos Dalmose El-Service A/S i Slagelse kan vi hjælpe dig med alle typer opgaver inden for el-installationer og vedvarende energiløsninger i Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved. Fra de klassiske el-installationer af faser og stikkontakter hos private boligejere til de mere omfattende og komplekse el-installationer ifm. nybyggeri og tilbygning.

Sanne Elbæk

sanne.elbaek@sn.dk

Sjællandske Medier skaber kontakt til lokale virksomheder, og bakker selvfølgelig op om det lokale erhvervsliv!

Sjællandske Medier

sanne.elbaek@sn.dk

Sjællandske Medier er en dansk mediekoncern med redaktioner og afdelinger i 24 byer, herunder Slagelse som en af hovedbyerne. Udover printudgivelser som Ugeavisen Slagelse – Korsør – Skælskør, SN Magasin, dagbladet Sjællandske og Erhverv Sjælland, er nyhedsmediet sn.dk den digitale indgang til nyhedsformidling. Sn.dk er det mest besøgte site, og det lokale mødested for personer, som er interesseret i lokalområdet. …

Malerfirma Nielsen & Strate ApS

maler@nielsen-strate.dk

Malervirksomhed i 3. generation, der leverer kvalitets malerarbejde i Slagelse Kommune. Vi beskæftiger os med malerarbejde indenfor følgende områder: – Private – Erhverv – Boligselskaber – Nybyg – Renovering

Lars Fischer Rasmussen

lfr@sydbank.dk

SLER viste især sin berettigelse da der blæste nye politiske vinde i kommunen. Det er vigtigt at erhvervslivet i Slagelse Kommune bakker op omkring rådet som vores fælles stemme, hvor at det giver mening for os.

Sydbank A/S

lfr@sydbank.dk

Sydbank er bank for rygraden af dansk erhvervsliv, og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning i Danmark og Nordtyskland. I Slagelse er vi lokalt placeret centralt i byen, hvor vi også huser andre funktioner i banken og er arbejdssted for ca. 100 engagerede medarbejdere.

Michael Carlsen

mca@mcaconsulting.dk

Som mangeårigt medlem af SLER og tidligere medlem af bestyrelsen, ser jeg et stort behov for SLER som erhvervslivets talerør, både til det offentlige men også i høj grad til den politiske ledelse i Slagelse Kommune.

MCA Consulting

mca@mcaconsulting.dk

MCA Consulting er en en-mandsvirksomhed, som beskæftiger sig med rådgivning og gennemførsel af projekter for virksomheder omkring effektiv og sikker udnyttelse af virksomhedens it- og digitale systemer på et forretningsmæssigt niveau. MCA Consulting er bl.a. godkendt som rådgiver for SMV:DIGITAL støttede projekter.

FloraDin A/S

jn@floradin.dk

FloraDin skaber inspirerende arbejdsmiljøer med kontorplanter. Vi tilbyder indretning og plantepasning med kontorplanter. FloraDin leverer planter, krukker og planteservice til små og store virksomheder, med fokus på at yde en service, der ligger over vores kunders forventninger.

ZBC

Michael Bang Dyrehave

ZBC har et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse til erhvervslivet også inden for AMU området. Sidst, så er vi en af Danmarks største udbydere af erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Vi tilbyder er også en stærk udbyder af de erhvervsrettede gymnasier, Handelsgymnasiet, HHX og Teknisk gymnasium, HTX.

Ollerup Maskinfabrik A/S

trine@ollerupmaskinfabrik.dk

Ollerup Maskinfabrik A/S startede som en lille landsbysmedje i 1867 og har altid været kendt for at levere kvalitet. Gennem årerne har virksomheden udviklet sig og i dag hører maskinfabrikken tæt på Slagelse blandt de førende i branchen og er din professionelle samarbejdspartner, der leverer alle former for forarbejdet stål, rustfrit stål og aluminium til en lang række danske og …

Birgitte Dalsgaard

bd@vucklar.dk

Netværk er vigtigt – lokalt netværk er endnu vigtigere. Derfor bakker vi naturligvis op om Slagelse Erhvervsråd og vi glæder os over samarbejdet både med Erhvervsrådet, og med medlemmerne.

HF & VUC Klar

bd@vucklar.dk

HF & VUC Klar er den seriøse samarbejdspartner, når virksomheden har brug for opkvalificering af medarbejderne. Det kan både være behovet for at hæve medarbejdernes basale kvalifikationer indenfor fx dansk, matematik, engelsk eller IT. Det kan også være virksomhedstilpassede kurser fx i kommunikation og samarbejde for hele eller dele af virksomheden. Tag fat i os, hvis det kunne være interessant …

Anne Mette Christiansen

info@lagslagelse.dk

Vi er i LAG Slagelse med i Slagelse Erhvervsråd for at få kontakt til det lokale erhvervsliv og bakke op om interessevaretagelse af det lokale erhvervsliv.