KORSØR ERHVERVSFORENING

ke@korsoererhvervsforening.dk

Din primus motor, din sparringspartner og dit talerør! Korsør Erhvervsforening er til for erhvervslivet og fremtiden for Korsør, Tårnborg og Vemmelev. Vi vil skabe et område, som er attraktivt at besøge, bosætte sig og drive virksomhed med et stærkt netværk. Derfor fokuserer vi på, at tænke nye retninger med mod og åbenhed. Vores stolthed for området skal kunne mærkes – …

IntelligentCARE A/S

hk@intelligentcare.com

IntelligentCARE laver kaldesystemer til plejehjem, bosteder, psykiatrien og hjemmeplejen.

ELCON Slagelse

jbli@elcon.dk

ELCON A/S er en landsdækkende installationsvirksomhed der tilbyder alt i eltekniske løsninger. I ELCON Slagelse har vi fokus på lokal forankring og bakker op om lokale initiativer og arrangementer.

Sanne Elbæk

sanne.elbaek@sn.dk

Sjællandske Medier skaber kontakt til lokale virksomheder, og bakker selvfølgelig op om det lokale erhvervsliv!

Sjællandske Medier

sanne.elbaek@sn.dk

Sjællandske Medier er en dansk mediekoncern med redaktioner og afdelinger i 24 byer, herunder Slagelse som en af hovedbyerne. Udover printudgivelser som Ugeavisen Slagelse – Korsør – Skælskør, SN Magasin, dagbladet Sjællandske og Erhverv Sjælland, er nyhedsmediet sn.dk den digitale indgang til nyhedsformidling. Sn.dk er det mest besøgte site, og det lokale mødested for personer, som er interesseret i lokalområdet. …

Malerfirma Nielsen & Strate ApS

maler@nielsen-strate.dk

Malervirksomhed i 3. generation, der leverer kvalitets malerarbejde i Slagelse Kommune. Vi beskæftiger os med malerarbejde indenfor følgende områder: – Private – Erhverv – Boligselskaber – Nybyg – Renovering

Lars Fischer Rasmussen

lfr@sydbank.dk

SLER viste især sin berettigelse da der blæste nye politiske vinde i kommunen. Det er vigtigt at erhvervslivet i Slagelse Kommune bakker op omkring rådet som vores fælles stemme, hvor at det giver mening for os.

Sydbank A/S

lfr@sydbank.dk

Sydbank er bank for rygraden af dansk erhvervsliv, og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning i Danmark og Nordtyskland. I Slagelse er vi lokalt placeret centralt i byen, hvor vi også huser andre funktioner i banken og er arbejdssted for ca. 100 engagerede medarbejdere.

Frank Ditmar

frank@slagelsevinkompagni.dk

Vi ser dette medlemskab som en stærk partner til alle virksomheder i Slagelse kommune..

Slagelse Vinkompagni

frank@slagelsevinkompagni.dk

Slagelse Vinkompagni 🍷 Vin fra hele verden Rom, Gin, Whisky, Vodka, Monin Sirup med mere.. Masser af gaveløsninger Kom og smag før dit køb af vine eller spiritus Professionelt personale til at betjene dig Kæmpe stor vinbutik med bredt udvalg Kig ud..

ZBC

Michael Bang Dyrehave

ZBC har et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse til erhvervslivet også inden for AMU området. Sidst, så er vi en af Danmarks største udbydere af erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Vi tilbyder er også en stærk udbyder af de erhvervsrettede gymnasier, Handelsgymnasiet, HHX og Teknisk gymnasium, HTX.

Ollerup Maskinfabrik A/S

trine@ollerupmaskinfabrik.dk

Ollerup Maskinfabrik A/S startede som en lille landsbysmedje i 1867 og har altid været kendt for at levere kvalitet. Gennem årerne har virksomheden udviklet sig og i dag hører maskinfabrikken tæt på Slagelse blandt de førende i branchen og er din professionelle samarbejdspartner, der leverer alle former for forarbejdet stål, rustfrit stål og aluminium til en lang række danske og …

Niels Lien

nl@nielslien.dk

Vi finder at Slagelse Erhvervsråd er samlende for det lokale erhvervsliv og fælles talerør til Slagelse Kommune

Tømrer- & Snedkermester Niels Lien ApS

nl@nielslien.dk

Niels Lien Aps er en velrenommeret og lokalkendt virksomhed i Slagelse og udfører alle reparations- og vedligeholdelsesopgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget herunder om- og tilbygning samt nybyggeri. Endvidere har vi en entrepriseafdeling, som udfører fag- og hovedentrepriser på hele sjælland.