Ravn IT A/S

tr@ravnit.dk

SOLID IT-PARTNER Siden 2002 har Ravn IT leveret skræddersyede IT-løsninger til virksomheder med fokus på sikkerhed, værdiskabelse og effektiv support.   Du får de bedste IT-løsninger på markedet til prisen, og du får ro til at koncentrere dig om forretningen. Ravn IT er garant for sikker og stabil IT der understøtter dine visioner. Vi har tillid til teknikken og blik for …

Michael Carlsen

mca@mcaconsulting.dk

Som mangeårigt medlem af SLER og tidligere medlem af bestyrelsen, ser jeg et stort behov for SLER som erhvervslivets talerør, både til det offentlige men også i høj grad til den politiske ledelse i Slagelse Kommune.

MCA Consulting

mca@mcaconsulting.dk

MCA Consulting er en en-mandsvirksomhed, som beskæftiger sig med rådgivning og gennemførsel af projekter for virksomheder omkring effektiv og sikker udnyttelse af virksomhedens it- og digitale systemer på et forretningsmæssigt niveau. MCA Consulting er bl.a. godkendt som rådgiver for SMV:DIGITAL støttede projekter.

ZBC

Michael Bang Dyrehave

ZBC har et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse til erhvervslivet også inden for AMU området. Sidst, så er vi en af Danmarks største udbydere af erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Vi tilbyder er også en stærk udbyder af de erhvervsrettede gymnasier, Handelsgymnasiet, HHX og Teknisk gymnasium, HTX.